A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Szolgáltatások

PrintMailRate-it

A Rödl & Partner nemzetközi vállalkozások számára nyújt több szakmát átfogó szolgáltatást a könyvvizsgálat, az adó- és jogi tanácsadás, a Business Process Outsourcing és a vállalati tanácsadás területén.

Ügyfeleink többsége tulajdonosi vezetés alatt álló középvállalkozás, amelynek központja német nyelvterületen található és jelentős külföldi érdekeltséggel rendelkezik. Ezek a vállalkozások leányvállalataik és projektjeik révén rendszeresen érdekeltek az integrált és hatékony, a nemzetközi beruházások valamennyi jogi, adójogi és adminisztratív vonatkozását lefedő megoldásokban. Kitűzött célunk, hogy mint közvetlen külföldi befektetésekre szakosodott tanácsadó cég átfogó szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára – ügyfelünk saját nyelvén, egy kézből.

A Rödl & Partner szolgáltatásai:

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu