A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Tranzakciók

PrintMailRate-it

Annak ellenére, hogy a jelentős nemzetközi tranzakciók száma átmenetileg csökkent, számos nemzetközi kis- és középvállalkozás használja ki a jelenlegi környezetet arra, hogy versenytársai felvásárlása révén megerősítse piaci helyzetét. Sokan az értékesítési partnerekkel, illetve a helyi versenytársakkal való összefogás révén igyekeznek új piacokra lépni.

Ebben a gazdasági helyzetben a tanácsadók részéről is gyors és hatékony munka szükséges. A tranzakció megfelelő struktúrájának kidolgozása során a felvásárlással kapcsolatos kockázatokat is gondosan mérlegelni kell.

Nemzetközi ügyvédi irodánk jól ismert a nemzetközi tranzakciók lebonyolítása terén. Számos kis- és középvállalkozás, akiket az elmúlt évtizedek során cégfelvásárlásoknál és joint ventures ügyletek létrehozásánál tanácsainkkal segítettünk, mára a világ több pontján jelen lévő multinacionális konszernvállalatokká nőtték ki magukat.

Ügyfeleink bátran hagyatkozhatnak cégünk szakembereinek tapasztalatára, amikor egy tranzakció pénzügyi, gazdasági, jogi és adóügyi kockázatait időben fel kell ismerni. Cégünk kialakítja a tranzakció megfelelő struktúráját és hatékonyan le is bonyolítja a projektet. Célunk a kockázatok minimalizálása és a tranzakció tartós sikerének biztosítása.

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Sándor Sárközy

Ügyvéd

Partner

+36 1 8149 880

Üzenet küldése

Contact Person Picture

Stefan Sieferer

Ügyvéd (Németország)

Partner

+36 1 8149 880

Üzenet küldése

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu