A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Könyvvizsgálat

PrintMailRate-it

A könyvvizsgálat során a Magyar Könyvvizsgálói Kamara előírásai és a Nemzetközi Könyvvizsgálói Irányelvek alapján járunk el. Fontos számunkra a cégvezetéssel fenntartott folyamatos kapcsolat mellett kivitelezett ügyfél­köz­pontú vizsgálat valamint a nemzetközileg elismert kockázat­központú­ság szem előtt tartása. Ezzel az eljárással biztosítjuk bel- és külföldön a könyvvizsgálatok egységes lefolytatásának magas színvonalát.

Könyvvizsgálatunk magában foglalja a törvényileg előírt nemzeti jogon alapuló vizsgálat mellett a Nemzetközi Számviteli Standardok (IFRS, US-GAAP, HGB) szerinti vizsgálatot is a Nemzetközi Könyvvizsgálói Irányelvek figyelembevételével. Elkészítjük vagy igény szerint segítséget nyújtunk az anyacégek felé elkészítendő Reporting Package jelentések elkészítéséhez.

Függetlenség

Hosszú ideje vizsgáljuk több szakmát átfogó, világszerte jelenlévő tanácsadó cégünk belső felépítésének esetleges kihatásait. Számos országban jogszabálymódosítások következtek be, amelynek eredményeként a tőzsdén jegyzett társaságok könyvvizsgálatát és adójogi, pénzügyi tanácsadását ugyanazon cég ma már nem végezheti. Cégünk már korán felismerte az összeférhetetlenség problémáját, és megfelelő ellenőrző rendszereket vezetett be.

Azon vállalkozások részére - különösen tőzsdén jegyzett társaságok részére - amelyeknek független könyvvizsgálatát végezzük, semmilyen egyéb, esetlegesen összeférhetetlenséget eredményező szolgáltatást nem nyújtunk.

Ügyfeleink többsége tulajdonosaik által irányított vállalkozás, akik a folyamatos, integrált, több szakterületet átfogó tanácsadást részesítik előnyben. Szolgáltatásunk során hangsúlyt fektetünk az egyes országok törvényi előírásainak szigorú betartására, továbbá gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink független partnereként hatékony és optimális tanácsadást nyújtsunk.

A nemzetközi könyvvizsgálat összetett folyamat. Részletesen kidolgozott irányelveinknek köszönhetően segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a vállalkozásuk értékének növelésében. Ebből kifolyólag pusztán alacsonyabb árak kínálásával nem kívánunk versenyezni más nagy könyvvizsgáló cégekkel az új ügyfelek megszerzése érdekében. A szolgáltatásainkat évről évre igénybe vevő vállalkozások szintén egyetértenek ezen üzletpolitikánkkal.

Kapcsolat

Contact Person Picture

Judit Hohner

Könyvvizsgáló, Könyvvizsgálat vezetője

Partner

+36 1 8149 809

Üzenet küldése

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu