A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Business Process Outsourcing

PrintMailRate-it

A business process outsourcing (BPO) a kiszer­vezés egy speciális formája, amely valamely üzleti fo­lyamat egészének a kihelyezését jelenti. A BPO abban különbözik a többi kiszervezési formától, hogy nem a szervezet egy része kerül ki­szer­vezésre (azaz nem egy szervezeti egység vagy részleg), hanem a fo­lyamatok egy része.

A Rödl & Partner az alábbi BPO szolgáltatásokat kínálja: 
  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adóbevallások elkészítése
  • Kiküldetésekkel kapcsolatos tanácsadás

Ennek keretében Ön kiszervezhet olyan, első­sorban támogató jellegű folyamatokat, amelyek a piaci verseny szempontjából nem bírnak je­len­tőséggel. Ezen folyamatok kiszer­vezésének köszönhetően Ön a fő üzleti tevékenységére (a fő folyamatokra) koncentrálhat.

A sikeres kiszervezés révén növelni tudjuk az Ön hatékonyságát, ezzel hozzájárulva az üzleti sikereihez. Továbbá a folyamatok kiszervezése által a kockázatok is átkerülnek a BPO szol­­gál­tatóhoz. Így lehetővé tesszük a vál­lalatának a stratégiai irányítás megvalósítását anélkül, hogy az operatív tevékenységekkel kelljen fog­lal­koznia, melynek köszönhetően a vállalata átláthatóbbá válik.

A Rödl & Partner BPO szolgáltatásai


Könyvelésben és bérszámfejtésben jártas szakembereink német, angol, valamint magyar nyelven állnak az Ön rendelkezésére.

Kapcsolat

Contact Person Picture

Krisztina Nagy

Adótanácsadó, Outsourcing vezetője

Associate Partner

+36 1 8149 804

Üzenet küldése

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu