A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Tények és számok

PrintMailRate-it
Cégünk átfogó szolgáltatást nyújt a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a jogi tanácsadás, a Business Process Outsourcing és a vállalati tanácsadás területén. 

Világszerte segítjük a vállalkozásokat a határon átnyúló közvetlen beruházásaik és projektjeik megvalósításában. Ügyfeleink többsége családi külföldi leányvállalatokkal rendelkező és nemzetközi projektekben érdekelt középvállalkozás. 

Cégünket 1977-ben Dél-Németországban alapítottuk, és azóta a világ közel 50 országában jelenlévő, több mint 110 saját irodából álló hálózatot építettünk ki. Világszerte 104 partner és 5.800 munkatárs dolgozik irodáinkban, akik közül 480 ügyvéd, 464 könyvvizsgáló és 491 adótanácsadó.

A Rödl & Partner egy nemzetközi, németországi központtal rendelkező, integrált vállalkozás, – amely semmiképpen sem tekintethető független partnercégek vagy franchise-vállalkozások hálózatának.


​VILÁGSZERTE
​Irodák
​110
​Alkalmazottak
​5.800
​Ügyvédek
​480
​Könyvvizsgálók
​464
​Adótanácsadók
​491
​Vállalati tanácsadók és IT-tanácsadók
​300

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu