A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Tények és számok

PrintMailRate-it
Cégünk átfogó szolgáltatást nyújt a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, a jogi tanácsadás, a Business Process Outsourcing és a vállalati tanácsadás területén. 

Világszerte segítjük a vállalkozásokat a határon átnyúló közvetlen beruházásaik és projektjeik megvalósításában. Ügyfeleink többsége családi külföldi leányvállalatokkal rendelkező és nemzetközi projektekben érdekelt középvállalkozás. 

Cégünket 1977-ben Dél-Németországban alapítottuk, és azóta a világ 50 országában jelenlévő, több mint 100 saját irodából álló hálózatot építettünk ki. Világszerte 104 partner és 5.500 munkatárs dolgozik irodáinkban, akik közül 480 ügyvéd, 464 könyvvizsgáló és 491 adótanácsadó.

A Rödl & Partner egy nemzetközi, németországi központtal rendelkező, integrált vállalkozás, – amely semmiképpen sem tekintethető független partnercégek vagy franchise-vállalkozások hálózatának.


​VILÁGSZERTE
​Irodák
​több mint 100
​Alkalmazottak
​5.500
​Ügyvédek
​480
​Könyvvizsgálók
​464
​Adótanácsadók
​491
​Vállalati tanácsadók és IT-tanácsadók
​300

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu