A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Magunkról

PrintMailRate-it

A Rödl & Partner mint ügyvédekből, adótanácsadókból, vállalati és IT-tanács­adók­ból és könyvvizsgálókból álló társaság a világ 50 országában több mint 100 irodával képviselteti magát. Ügyfeleink világszerte közel 5.500 munka­társ­unk­nak szavaznak bizalmat.

A Rödl & Partner története 1977-ben kezdődött Nürnbergben egy egyszemélyes iroda alapításával. Célunk, hogy mindenütt helyben támogassuk a nemzetközi szinten tevékeny ügyfeleinket, ennek elérése érdekében először Közép-Kelet- Európában (1991-től) kezdtünk el terjeszkedni új irodák nyitásával. Ezt követően piacra léptünk Ázsiában (1994-ben), majd a kezdeti terjeszkedést újabb jelentős irodák nyitása követte Nyugat- és Észak- Európában (1998-tól), az Amerikai Egyesült Államokban (2000-től), Dél-Amerikában (2005-től) valamint Afrikában (2008-tól).

Sikerünk kezdettől fogva a német ügyfeleink sikerén alapszik: A Rödl & Partner mindig ott, azokon a helyeken van jelen, ahol az ügyfelek is lehetőséget látnak gazdasági tevékenységük ki­bon­ta­koz­tat­ására. A különböző hálózatokból álló, vagy franchise- rendszerek kiépítése helyett mi a szoros – szakterületeken és határokon átívelő – közvetlen kollegiális együttműködésben gon­dol­kodunk és a saját irodáinkra építünk. A Rödl & Partner így a nemzetközi szakértelmet egy forrásból biztosítja.

Vállalkozói szellemünk jellemez minket leginkább, amelyet több olyan, legfőképpen német családi vállalkozással osztunk meg, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a személyes szolgáltatásokra és szívesen veszik, ha egy tanácsadó egyenlő félként áll mellettük.

Egyediségünk a „gondoskodás” alapelvében rejlik. Ennek megfelelően minden egyes ügyfelünknek rendelkezésére áll egy állandó, személyre szóló kapcsolattartó  személy,  aki  arról gondoskodik, hogy a Rödl & Partner által kínált teljes körű szolgáltatásokat az ügyfél a lehető legkedvezőbben tudja igénybe venni. A kapcsolattartó, az „ügyfélről gondoskodó” személy folyamatosan az ügyfél rendel­ke­zésére áll, hogy felismerje a tanácsadásra való igényeket és meghatározza a tisztázandó pontokat. Természetesen a kritikus helyzetekben is ő jár el, mint fő kapcsolattartó.

Mindezeken túl versenytársainktól vállalati filozófiánk és az ügyfeleinkről történő teljes körű gondoskodás különböztet meg minket, mely a bizalmon alapszik és hosszú távra szól. Mi  olyan szakemberekkel dolgozunk, akik interdiszciplináris módon gondolkodnak, mivel az ügyfeleink igényei és projektjei nem csupán egyetlen szakterületre korlátozódnak. Mi az üzleti élet különböző területein szerzett kompetenciáinkra építünk, amelyeket aztán az egyes szakterületeken átívelő szakmai csoportok révén kapcsolunk össze.

Egyedi kombináció

A Rödl & Partnert nem csupán egymás mellett  dolgozó  ügyvédek, adótanácsadók, könyvelők, vállalati tanácsadók és könyvvizsgálók alkotják. Az egyes üzleti területeken ugyanis szoros együttműködésben dolgozunk. A piaci helyzetét figyelembe véve  és  az  ügyfelek  szempontjából  kiindulva  úgy  állítjuk  össze a projektcsapatainkat, hogy azok sikeresek legyenek és megvalósítsák az ügyfeleink által kitűzött célokat.

Több szakterületet átfogó rendszerünk nem egyedülálló, ahogy éppoly kevéssé az a nemzet­közi­ségünk, vagy az erős jelenlétünk a német családi vállalkozások körében. Ami azonban egyedülállóvá tesz minket, az ezeknek a kombinációja. Nem találni ugyanis még egy olyan vállalkozást, amelynek célja, hogy világszerte átfogó tanácsadást nyújtson német vállalkozások részére.

Rödl & Partner Budapest

Andrássy út 121.
1062 Budapest

+36 1 8149 800

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu