A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Karrier

PrintMailRate-itCégünk sikerét az itt dolgozó kollégáknak köszönhetjük, akik nap, mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy kijelenthessük: a Rödl & Partner-nél dolgozni jó! Megbízható és barátságos munkakörnyezetben kamatoztathatod és bővítheted tudásodat, hazai és nemzetközi ügyfeleinkkel dolgozhatsz együtt és életre szóló kapcsolatokat építhetsz.

Büszkék vagyunk arra, hogy számunkra ügyfeleink mellett munkatársaink elégedettsége is nagyon fontos és hogy 2019 óta háromszor nyertük el a „Megbízható Munkaadó” minősítést.

Különböző részlegeink nem csak egymás mellett dolgozó szakemberek összessége, hanem egymás munkafolyamatait kiegészítő, támogató, egymással szorosan együttműködő közösség, amely a legmagasabb színvonalon segíti az ügyfeleket komplex, több szakterületre kiterjedő tanácsadással, szolgáltatással.

Dinamikus bővülésünknek köszönhetően folyamatosan keressük a fejlődni vágyó és elhivatott leendő kollégákat. Ha az alábbi nyitott pozícióink közül bármelyik felkelti az érdeklődésedet, kérjük, hogy a judit.hary@roedl.com e-mail címre küldd el az önéletrajzodat a pozíció és fizetési igény megjelölése mellett!
Csatlakozz a Rödl & Partner csapatához!

Cégcsoportunk, a Rödl & Partner német családi tulajdonban lévő nemzetközi tanácsadó cég, amely egyszemélyes irodából 50 országban, 107 kirendeltséggel, 5200 munkavállalóval rendelkező könyvvizsgáló, könyvelő, adótanácsadó és jogi szolgáltatást nyújtó vállalattá fejlődött 40 év alatt. Magyarországon több, mint 30 éve vagyunk jelen az Andrássy út frekventált helyén, impozáns villa épületben.

 Nyitott pozíciók

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

Deutschland Weltweit Search Menu