A weboldal személyre szabása és a legnagyobb többletérték biztosítása érdekében sütiket használunk. A sütik többek között a felhasználók viselkedésének elemzésére szolgálnak, hogy kideríthessük, miként javíthatnánk a weboldalunkon. A weboldal használatával Ön beleegyezését adja a fentiekhez. A további információkat megtalálja az adatvédelmi nyilatkozatunkban.Irodánk

PrintMailRate-it
Budapesti irodánkban több mint 80 többnyelvű magyar és német szakértő dolgozik együtt multidiszciplináris módon egy csapatként, melynek köszönhetően egy kézből nyújtunk átfogó szolgáltatásokat a jog, az adójog, a könyvvitel és a könyvvizsgálat területén. Ezen kívül szükség esetén a németországi, ill. más országokban lévő kollégáinkat is be tudjuk vonni a munkába.

A sokéves tanácsadói és szolgáltatói tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a magyarországi piaci követelményeket, valamint a magyar piacban rejlő lehetőségeket. A helyi és a globális követelmények is­me­ret­ének köszönhetően ideális partner vagyunk a magyar piacon tevékenykedő ügyfelek számára, mivel a Rödl & Partner csoport nemzetközi know how-jára nyúlunk vissza, valamint egységes standardok szerint járunk el.

Rödl & Partner Budapest

Andrássy út 121.
1062 Budapest

+36 1 8149 800

 ‭(Hidden)‬ Nemzetközi irodáink

A nemzetközi irodák megtekintéséhez kattintson ide!

Kapcsolat

Contact Person Picture

Dr. Roland Felkai

Diplom-Volkswirt, M.A. (London), Adószakértő

Ügyvezető és Partner

+36 1 8149 800

Üzenet küldése

 Nemzetközi irodák


A nemzetközi irodák megtekintéséhez kattintson ide!
Deutschland Weltweit Search Menu